Designérka stylových kabelek Tanatu otestovala naše Loopy

Skvělá designérka originálních kabelek Tanatu si vzala na háček naše Loopy, aby otestovala první šňůry české výroby. A jak její "test" dopadl? To si přečtěte v následujícím článku. ;)

 

 Háčkuji kabelky. Zatím jsem používala pouze bavlněné špagáty a šňůry. Poprvé se mi dostaly pod háček šňůry ze 100% polyesteru. Jsou vyrobeny v Čechách pro firmu YarnMellow. Takže kabelky z nich jsou domácí a jejich nošením podporujete lokálního výrobce a zároveň i mně jako designérku. Nejsem žádný kolos, žádný velký obchod se spoustou poboček. Miluji tvoření a háčkování božích kabelek a dámských doplňků www.tanatu.cz

LOOPY jsem objednala na e-shopu www.yarnmellow.cz Tam jsou šňůry za velkoobchodní ceny při nákupu nad 1 000Kč. Pokud nemáte IČO, tak je najdete na www.tvorboshop.cz
Dodání bylo velmi rychlé. Popravdě nejdelší čekání patřilo mému výběru barvy. LOOPY jsou v nabídce ve 100 odstínech. Chápete to? Miluji teplou žlutou barvu a oni jí měli hned v pěti odstínech. Jak si asi má člověk vybrat, že?

 Nakonec jsem pořídila odstín Blatouch, je nádherný. Příště to bude Kurkuma, ta je barvou trochu teplejší. Radši jsem si rovnou objednala vzorník. Je skvělý, díky němu si vždycky vyberu tu správnou barvu.
Kabelku BOHO FLEUR jsem začala háčkovat na doporučené velikosti 7. Nicméně jsem ji po chvíli musela vypárat. Při háčkování hodně utahuji a kabelka se mi začala kroutit. Vyměnila jsem háček za větší (velikost 8) a už to bylo v pořádku.



Háčkování s LOOPY rychle přibývá. Šňůry vedu dvakrát omotané přes ukazováček. Háčkuji poměrně rychle a šňůra mě začala pálit. Bylo to pro mne trochu nezvyklé, ale po chvíli jsem to přestala vnímat a prst si zvykl. Jak jsem psala výš, byla to má první zkušenost s umělým vláknem.

Při přestřižení šňůry se konce rychle roztřepí, ale stačí je jen nahřát nad zapalovačem a zmáčknout. Také jsem na internetu viděla krásný návod na jednoduché napojení. Stačí dát nad plamen dva konce a ztavit je k sobě. Vznikne tak skoro neviditelný spoj.

Myslím, že LOOPY mají velký potenciál a širokou škálu použití.
Jsou české, krásně se z nich tvoří a ty barvy ♥
Natalia
www.tanatu.cz